spandoeken

Heeft u iets te melden, schreeuw het dan uit!

De spandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten:
Banner 510:
PVC doek van 510 gr./m². Deze veelzijdige alleskunner kun je de volgende werkdag al in huis hebben. Het frontlit is indoor en outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificaat. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit.

ProPES Outdoor:
Dit (span)doek heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht, waardoor het een matte uitstraling heeft. Bovendien is het waterafstotend, waardoor vuil water niet blijft plakken en van het doek afrolt. ProPES is daarnaast opvouwbaar en licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket kunt versturen. Tip: maak je bestelling compleet met de juiste accessoires, zoals een Spanner met spinhaak, Rubberring + s-haak of Zwanehalsrekker. Met Stormfix spanners of Tiewraps loop je het risico dat het doek kan uitscheuren.

Meshdoek:
Een PVC doek van 270 gr./m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager.
Er zitten gaatjes in het doek waar de wind doorheen kan, de krachten die erop werken zijn groot - belangrijk om te weten bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken,ook mesh-doek niet!

Afwerking:
standaard is de afwerking - omzomen en ringen om de +/- 30 cm, bij ProPES is dit schoonsnijden en ringen om de +/- 30 cm

Andere mogelijkheden:
Er zijn nog vele andere mogelijkheden tot het afwerken van de spandoeken. Ook zijn onze spandoeken in iedere gewenste maat te bestellen.
Heeft u een andere hoeveelheid, andere soort of afwerking nodig, neem contact met ons op voor een passende offerte.
Bestanden bij bestelling:
upload hier uw spandoek/banner *


Velden met een * zijn verplichte velden
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00 *
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Voor andere producten of kleding neem contact met ons op, want 'wij drukken op bijna alles'